Blogg

Nytt mobildeksel

11.04.2019 07:56

Her om dagen var jeg på besøk på en bondegård og når jeg gikk rundt på gården, så opplevde jeg en form av lykkerus. Jeg hadde ikke vært på en gård på mange år! Lukten av høy, pels og stekte vafler gjorde meg så utrolig glad. Kanskje det minner meg om barndommen, da bestemor pleide å ta meg med ut på oppdagelsesferder. Det minner meg på det nye dekselet jeg har kjøpt fra idealofsweden. Dekselet illustrerer et påfuglfjær i grønne og gule farger, og selvfølgelig med "påfugløyet" i midten. Dyreriket er vakkert!

Mer enn bare en hobby?

26.03.2019 11:03

Jeg har jo skrevet på denne bloggen i noen år nå, og jeg ser jo at det ofte kan bli en del klikk i løpet av en uke. Det har egentlig ikke falt meg inn at jeg skulle gjøre bloggingen til noe jeg kunne tjene penger på, men nå har jeg sett at man kan bli med i et såkalt affiliatenetwork hvor man enkelt og greit får annonser tilpasset bloggen. De skal visst ikke være så veldig dominerende og i veien, så jeg lurer på om jeg skal prøve. Hva tror dere?

En smart utvei for budsjettet

13.03.2019 10:47

Forleden føltes det ut som om alle mine bønner ble hørt. Jeg fant et selskap på nett som hjelper meg å redusere kostnader og spare penger samtidig. Det gleder meg å dele dette her på bloggen. Alle planer jeg har sett for meg, kan jeg herved realisere. Zmarta jobber aktivt med å gjøre samfunnet mer økonomisk bevisst. Samtidig som du kan finansiere ved å søke om både refinansiering og større lån gir de supre tips til deg. De har hjulpet meg med å skifte strømleverandør og finne større innsikt i hvordan jeg kan minimere andre kostnader i en travel hverdag. Neste gang jeg skal på ferie om ikke å endre på treningsmønsteret, skal jeg innom Zmarta. Her finner jeg alltid små tips til hverdagen, som kan utgjøre det mest utroligste. Med kjennskap om våre behov i samfunnet finner man regelmessig gode råd og tips her som booster den private økonomien ytterligere.


Forbrukslån og refinansiering av lån

Ved å refinansiere både studielån og andre smålån fikk jeg enda flere penger til gode hver måned. Lån og forbrukslån kan jeg justere etter eget budsjett. Apropos budsjett, Zmarta hjalp meg å sette opp budsjettet på nytt. Nå kan jeg endelig realisere drømmereisen min til Hawaii. Har også planlagt å bestille nytt kredittkort. Zmarta hjelper deg nemlig med å finne kredittkortet, som fyller dine behov best. Både jeg og resten av familien har funnet sitt tilpassede kredittkort via Zmarta. Vi er alle kjempe fornøyde. For å redusere strømregningene i vinter, hjalp Zmarta oss med å bytte strømleverandør og det var helt gratis!

 

Om Zmarta

Zmarta har vokst gjennom årene og fikk navnet sitt for noen år siden. De er et firma som ønsker hjelpe samfunnet å gjøre økonomien både enkel og morsom. Med flere gode råd for å finansiere enkle søknader på markedet, kan Zmarta.no hjelpe deg å realisere en bedre hverdag. De har samlet de beste bankene og strømleverandørene for å hjelpe deg med å oppfylle budsjettet ditt. Før Zmarta, hadde jeg ikke tenkt tanken på hvor enkelt det er å sette opp et budsjett! Alle spør meg hvordan jeg har mulighet til å reise til Hawaii i påskeferien og samtidig betale alle regningene. Svaret er enkelt, besøk Zmarta!

Tid for å fornye?

07.03.2019 11:07

Etter at yngstemann flytta til Trondheim i fjor for å studere, har huset virket litt tomt. Når jeg kommer hjem ser det akkurat ut som da jeg forlot stedet, og selv om det er kjekt å slippe å rydde, blir det litt stille. Men, det gjør at jeg ser leiligheten i et litt nytt perspektiv. Det gamle bordet på kjøkkenet har stått der i årevis, og det bærer merkene fra tusenvis av frokoster, middager og andre måltider. Selv om det kanskje har en viss nostalgisk verdi, er det kanskje på tide på oppgradere. Man skal jo ikke la gamle ting ta opp plass bare fordi man har hatt dem lenge. Jeg har sett etter nye spisebord online, siden det ofte både er billigere og enklere å bestille. Det er jo ofte masete å reise til et møbelvarehus, og bestiller jeg online får jeg det levert rett hjem.

Tid for hjemmekontor!

25.01.2019 18:08

Det er på tide med nytt skrivebord. Jeg har over lengre tid nå sittet med datamaskinen i fanget mens jeg har jobbet med papirer på stuebordet og kjøkkenbordet. Jeg føler at jeg mangler struktur i hverdagen og merker at det er så mye enklere å sette seg ned og se serier fremfor å jobbe når man ikke har ett eget "kontor". Jeg har ett hjørne på stuen som passer perfekt for en liten arbeidskrok så jeg har søkt på nett for å finne ett passende skrivebord som glir inn med resten av interiøret. På Furniture Box fant jeg drømme bordet, ett Novati HJØRNESKRIVEBORD. Det har de rette fargene, det er stort med mange hyller slik at jeg kan organisere alt rundt meg. Jeg er veldig fornøyd og gleder meg til å kunne sette meg ned på det nye kontoret mitt for å jobbe!

Kamera til hverdagsbruk

20.01.2019 18:01

Jeg har prøvd ett par kameraer i det siste for å finne det som passer meg best. Det siste jeg har prøvd er speilreflekskamera. Det likte jeg egentlig veldig godt, men det er fryktelig stort å dra på. Er ikke så enkelt å snike seg til å ta bilde av barna heller når man kommer med den store boksen. Derfor har jeg begynt å se på kompakt systemkamera. Det er ett mye mindre type kamera, men med like god kvalitet på bildene. Du kan til og med bytte ut linsen på det om du ønsker noe enda mer avansert. Jeg synes de er veldig fine og praktiske. Noen av de ligner på gamle fotokameraer, noe som minner meg om barndommen når vi fikk vårt første kamera. Ett mindre kamera er mye enklere å ta med seg på tur og om det gir like bra bilder er det ingen tvil om hva jeg skal velge!

Godt å kunne føle seg trygg

29.12.2018 15:39

Jeg har alltid vært av den litt nervøse typen, og de som kjenner meg vet at jeg ofte må gå inn igjen i huset både en og to ganger for å sjekke at jeg har skrudd av alle slags plater. Jeg sjekker også ofte døra to ganger før jeg drar. En gang dro vi på sydentur i tre uker, og jeg var sikker på at jeg hadde glemt å skru av kaffetrakteren. Den var av hele tiden, men jeg følte meg jo hele tiden utrygg. Nå så jeg at det har blitt billig med overvåkningskamera i hjemmet som kan sende direkte til mobiltelefonen uansett hvor man er i verden. Dette gjør at jeg alltid har muligheten til å sjekke hvordan det står til. Ikke at jeg tror at noe kommer til å skje, men jeg sover så godt når jeg er helt sikker.

En avslapning uten like

11.12.2018 22:45

Jeg tror vi alle leter etter en liten rus i hverdagen. Det trenger ikke være narkotika, eller alkohol til og med. Faktisk trenger det ikke være en liten uskyldig sigarett lenger en gang. Da disse skader miljøet er det nå vape somer er på markedet. Kanskje spør du: hva er vape? Vel, det er en liten elektrisk duppeditt som konverterer diverse juicer til damp. Med andre ord er det ingen røyk og forurensing, og du kan du helle på med din favorittsmak. Før du vet ordet av det damper du på en god smak. Sammenligner en med alternativet som er røyk for eksempel, så er smaken hundre ganger bedre. For meg er det dessuten et herlig verktøy for å bekjempe det stresset jeg møter på. Når jeg føler at hverdagen tar overhånd, så strekker jeg meg bare ned i lomma og henter ut min vape. Det er godt for meg og miljøet!

TV-benk er viktig

30.11.2018 10:33

Stuen min er der jeg virkelig slapper av, og da liker jeg å ha det fint rundt meg. Det være seg tapet og gulv, pyntegjenstander eller møbler. Alt må være tipp topp for at jeg virkelig skal slappe av i stuen. Dersom du stiller spørsmålet "Trenger jeg en TV-benk?", så kan jeg svare for deg umiddelbart. Ja, du trenger en TV-benk, og ikke en hvilken som helst. Denne skal tross alt bære din stue sin viktigste gjenstand, så da bør den være stødig og ikke minst fin! Velg en TV-benk som vil heve atmosfæren i ditt hjem!

Rett utstyr for din hobby

04.11.2018 10:07

Jeg har lenge vært interessert i skjønne hester og spesielt det å ri helt siden jeg var liten. Hvem liker ikke hester? Derfor har jeg vært proaktiv og investert i utstyr som kan være livet ut og kan beskytte meg mot skader. Det er derfor jeg har valgt Back on track produkter. Det er viktig å ha det rette utstyret til din hobby, for dette kan gjøre din opplevelse av denne hobbyen mye rikere og spennende. Det er deilig å ha ordentlig utstyr og bruke det igjen og igjen. Vite at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe nye produkter er en følelse jeg anbefaler. Disse produktene gjør akkurat det jeg trenger dem til å gjøre, derfor er de verdt pengene jeg har brukt på dem. Å ri og være med hester er en hobby som fort kan bli dyr, men det trenger selvsagt ikke å bli det. For meg har det i alle fall hjulpet å ha investert i ordentlig utstyr har hjulpet meg å spare penger på alt annet!

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Blogg

Nytt mobildeksel

11.04.2019 07:56
Her om dagen var jeg på besøk på en bondegård og når jeg gikk rundt på gården, så opplevde jeg en form av lykkerus. Jeg hadde ikke vært på en gård på mange år! Lukten av høy, pels og stekte vafler gjorde meg så utrolig glad. Kanskje det minner meg om barndommen, da bestemor pleide å ta meg med ut...

Mer enn bare en hobby?

26.03.2019 11:03
Jeg har jo skrevet på denne bloggen i noen år nå, og jeg ser jo at det ofte kan bli en del klikk i løpet av en uke. Det har egentlig ikke falt meg inn at jeg skulle gjøre bloggingen til noe jeg kunne tjene penger på, men nå har jeg sett at man kan bli med i et såkalt affiliatenetwork hvor man...

En smart utvei for budsjettet

13.03.2019 10:47
Forleden føltes det ut som om alle mine bønner ble hørt. Jeg fant et selskap på nett som hjelper meg å redusere kostnader og spare penger samtidig. Det gleder meg å dele dette her på bloggen. Alle planer jeg har sett for meg, kan jeg herved realisere. Zmarta jobber aktivt med å gjøre samfunnet mer...

Tid for å fornye?

07.03.2019 11:07
Etter at yngstemann flytta til Trondheim i fjor for å studere, har huset virket litt tomt. Når jeg kommer hjem ser det akkurat ut som da jeg forlot stedet, og selv om det er kjekt å slippe å rydde, blir det litt stille. Men, det gjør at jeg ser leiligheten i et litt nytt perspektiv. Det gamle...

Tid for hjemmekontor!

25.01.2019 18:08
Det er på tide med nytt skrivebord. Jeg har over lengre tid nå sittet med datamaskinen i fanget mens jeg har jobbet med papirer på stuebordet og kjøkkenbordet. Jeg føler at jeg mangler struktur i hverdagen og merker at det er så mye enklere å sette seg ned og se serier fremfor å jobbe når man ikke...

Kamera til hverdagsbruk

20.01.2019 18:01
Jeg har prøvd ett par kameraer i det siste for å finne det som passer meg best. Det siste jeg har prøvd er speilreflekskamera. Det likte jeg egentlig veldig godt, men det er fryktelig stort å dra på. Er ikke så enkelt å snike seg til å ta bilde av barna heller når man kommer med den store boksen....

Godt å kunne føle seg trygg

29.12.2018 15:39
Jeg har alltid vært av den litt nervøse typen, og de som kjenner meg vet at jeg ofte må gå inn igjen i huset både en og to ganger for å sjekke at jeg har skrudd av alle slags plater. Jeg sjekker også ofte døra to ganger før jeg drar. En gang dro vi på sydentur i tre uker, og jeg var sikker på at...

En avslapning uten like

11.12.2018 22:45
Jeg tror vi alle leter etter en liten rus i hverdagen. Det trenger ikke være narkotika, eller alkohol til og med. Faktisk trenger det ikke være en liten uskyldig sigarett lenger en gang. Da disse skader miljøet er det nå vape somer er på markedet. Kanskje spør du: hva er vape? Vel, det er en liten...

TV-benk er viktig

30.11.2018 10:33
Stuen min er der jeg virkelig slapper av, og da liker jeg å ha det fint rundt meg. Det være seg tapet og gulv, pyntegjenstander eller møbler. Alt må være tipp topp for at jeg virkelig skal slappe av i stuen. Dersom du stiller spørsmålet "Trenger jeg en TV-benk?", så kan jeg svare for deg...

Rett utstyr for din hobby

04.11.2018 10:07
Jeg har lenge vært interessert i skjønne hester og spesielt det å ri helt siden jeg var liten. Hvem liker ikke hester? Derfor har jeg vært proaktiv og investert i utstyr som kan være livet ut og kan beskytte meg mot skader. Det er derfor jeg har valgt Back on track produkter. Det er viktig å ha...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Blogg

Nytt mobildeksel

11.04.2019 07:56
Her om dagen var jeg på besøk på en bondegård og når jeg gikk rundt på gården, så opplevde jeg en form av lykkerus. Jeg hadde ikke vært på en gård på mange år! Lukten av høy, pels og stekte vafler gjorde meg så utrolig glad. Kanskje det minner meg om barndommen, da bestemor pleide å ta meg med ut...

Mer enn bare en hobby?

26.03.2019 11:03
Jeg har jo skrevet på denne bloggen i noen år nå, og jeg ser jo at det ofte kan bli en del klikk i løpet av en uke. Det har egentlig ikke falt meg inn at jeg skulle gjøre bloggingen til noe jeg kunne tjene penger på, men nå har jeg sett at man kan bli med i et såkalt affiliatenetwork hvor man...

En smart utvei for budsjettet

13.03.2019 10:47
Forleden føltes det ut som om alle mine bønner ble hørt. Jeg fant et selskap på nett som hjelper meg å redusere kostnader og spare penger samtidig. Det gleder meg å dele dette her på bloggen. Alle planer jeg har sett for meg, kan jeg herved realisere. Zmarta jobber aktivt med å gjøre samfunnet mer...

Tid for å fornye?

07.03.2019 11:07
Etter at yngstemann flytta til Trondheim i fjor for å studere, har huset virket litt tomt. Når jeg kommer hjem ser det akkurat ut som da jeg forlot stedet, og selv om det er kjekt å slippe å rydde, blir det litt stille. Men, det gjør at jeg ser leiligheten i et litt nytt perspektiv. Det gamle...

Tid for hjemmekontor!

25.01.2019 18:08
Det er på tide med nytt skrivebord. Jeg har over lengre tid nå sittet med datamaskinen i fanget mens jeg har jobbet med papirer på stuebordet og kjøkkenbordet. Jeg føler at jeg mangler struktur i hverdagen og merker at det er så mye enklere å sette seg ned og se serier fremfor å jobbe når man ikke...

Kamera til hverdagsbruk

20.01.2019 18:01
Jeg har prøvd ett par kameraer i det siste for å finne det som passer meg best. Det siste jeg har prøvd er speilreflekskamera. Det likte jeg egentlig veldig godt, men det er fryktelig stort å dra på. Er ikke så enkelt å snike seg til å ta bilde av barna heller når man kommer med den store boksen....

Godt å kunne føle seg trygg

29.12.2018 15:39
Jeg har alltid vært av den litt nervøse typen, og de som kjenner meg vet at jeg ofte må gå inn igjen i huset både en og to ganger for å sjekke at jeg har skrudd av alle slags plater. Jeg sjekker også ofte døra to ganger før jeg drar. En gang dro vi på sydentur i tre uker, og jeg var sikker på at...

En avslapning uten like

11.12.2018 22:45
Jeg tror vi alle leter etter en liten rus i hverdagen. Det trenger ikke være narkotika, eller alkohol til og med. Faktisk trenger det ikke være en liten uskyldig sigarett lenger en gang. Da disse skader miljøet er det nå vape somer er på markedet. Kanskje spør du: hva er vape? Vel, det er en liten...

TV-benk er viktig

30.11.2018 10:33
Stuen min er der jeg virkelig slapper av, og da liker jeg å ha det fint rundt meg. Det være seg tapet og gulv, pyntegjenstander eller møbler. Alt må være tipp topp for at jeg virkelig skal slappe av i stuen. Dersom du stiller spørsmålet "Trenger jeg en TV-benk?", så kan jeg svare for deg...

Rett utstyr for din hobby

04.11.2018 10:07
Jeg har lenge vært interessert i skjønne hester og spesielt det å ri helt siden jeg var liten. Hvem liker ikke hester? Derfor har jeg vært proaktiv og investert i utstyr som kan være livet ut og kan beskytte meg mot skader. Det er derfor jeg har valgt Back on track produkter. Det er viktig å ha...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>