Om meg

En liten presentasjon av meg som skriver denne bloggen ;)

Jeg er en tjei på 37 år og jeg jobber som frilans oversetter, tekstforfatter og korrektur leser. Jeg oversetter nett sider, artikler og andre dokumenter fra engelsk, svensk og dansk til norsk, i tillegg skriver jeg også artikler fra bunnen av og korrektur leser andre frilansere sitt arbeid. Akkurat nå har jeg faktisk et oppdrag gående som spøkelses blogger :P

Dette er en jobb jeg virkelig stortrives med for i tillegg til at jeg jobber hjemmefra styrer jeg helt selv hvilke og hvor mange oppdrag jeg vil påta meg. Ingen sjef som henger over skuldra mi, jeg har faktisk aldri møtt mine arbeidsgivere annet enn på telefon. Stort sett kommuniseres det via mail, jeg får tilsendt info om jobben som skal gjøres og instruksjoner om hvordan den skal utføres og hvor mye jeg får betalt. Om jeg aksepterer oppdraget har jeg en deadline som skal overholdes, hvordan jeg velger å disponere tiden frem til deadline er helt opp til meg.

Har jeg lyst til å reise litt helt plutselig er ikke det noe problem for jeg kan ganske enkelt ta med meg pc’en om jeg føler for å påta meg noen små oppdrag, eller jeg sender en mail og gir beskjed om at jeg blir utilgjengelig for oppdrag i perioden jeg ønsker å reise. Ikke noe pes med å opparbeide meg ferie eller noen ting.

Ikke mange som har slik fleksibilitet og frihet i jobben sin som jeg har :D

 

Våre brukere

Her kan du beskrive en typisk bruker og hvorfor prosjektet er viktig for dem. Det er bra å motivere besøkende så de kommer tilbake til nettsiden.